Vacature Tandarts Breda

Werken bij

Vacature: Tandarts (BIG geregistreerd) voor praktijk in Breda

Wie zijn wij:

Onze tandartspraktijk MC Dent, gelegen in Breda, is op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige en moderne praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een parttime of fulltime functie in loondienst of als zzp’er. Uren en dagen in overleg.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vind het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren. Alle assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren, bijvoorbeeld verdoven, tandsteen verwijderen, foto’s maken, scans maken, etc.

Wat wij bieden:

We zijn een zeer moderne, recent verbouwde groepspraktijk met een gezellig, jong en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. Kortom een leuk team. De praktijk is goed bereikbaar, ook met OV en parkeren is geen enkel probleem. We beschikken over moderne apparatuur, zoals een i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, CBCT (voor eventuele implantologie), etc.

Ook biedt de praktijk leuke (extra) faciliteiten aan waaronder een gezellige eetruimte, ruime wachtkamer en een mooi buitenterras.

Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Dinsdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Woensdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Donderdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Vrijdag 08:15 – 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 12:30