Vacature Tandarts Breda

Werken bij

Vacature Tandarts Breda

Wat wij zoeken?

We zijn op zoek naar een kundige tandarts die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige (en moderne) praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra tandarts. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een part-time of full-time functie in loondienst of als zzp’er.

Afhankelijk van je wensen spreken we af hoe je wil werken, of je bijvoorbeeld alle behandelingen wilt doen, of een deel, of je wilt specialiseren in een deelbehandeling. Bij ons is alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent. Alle honoreringstypen zijn bespreekbaar: zzp, loondienst, etc.

Functie-eisen

Je bent een gedreven liefhebber van het vak en communicatief sterk met patiënten en collega’s. Net als wij streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkunde, maar wel altijd met een persoonlijke benadering naar de patiënten.

Het liefste wil je lange tijd bij ons werken, omdat patiënten aan je gehecht raken en het team natuurlijk ook.

Oftewel: gewoon een leuke tandarts die lekker wil werken in een prettige werkomgeving.

Wat wij bieden?

We zijn een zeer moderne, recent verbouwde groepspraktijk met een gezellig, jong en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. Kortom een leuk team. De praktijk is goed bereikbaar, ook met OV en parkeren is geen enkel probleem. We beschikken over moderne apparatuur, zoals een i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, CBCT (voor eventuele implantologie), etc.

Ook biedt de praktijk leuke (extra) faciliteiten aan waaronder een gezellige eetruimte, ruime wachtkamer en een mooi buitenterras.

Alle mogelijke behandelingen worden uitgevoerd, mocht je ergens niet comfortabel bij voelen, dan wordt dat intern of extern doorverwezen. Hier heb jezelf de regie over.

De assistentes zijn allemaal opgeleid en ze kunnen allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc.  Daardoor word je ontlast en blijft er voldoende tijd over voor complexere behandelingen en administratieve taken. Uiteraard voldoet onze praktijk aan alle voorwaarden, wet- en regelgeving en hoef je als tandarts alleen goed voor de patiënten te zorgen, wij doen de rest.
Wij zijn dan ook opzoek naar een echte teamplayer die ons team wil komen versterken.

Aangezien werkplezier centraal staat wordt er ook steeds veel waarde gehecht aan sfeer en collegialiteit. Sinterklaas, kerst, Pasen, start van de zomervakantie? Voor alle activiteiten vinden we een leuke manier om het te vieren en hier en daar wat hapjes en drankjes is absoluut geen uitzondering! Ook overtuigd van onze bedrijfscultuur? Solliciteer dan snel en wij contacteren je binnen de 48u!

Mocht je willen specialiseren en/of ontwikkelen, dan helpen en denken we daar graag in mee. Ook is een financiële bijdrage dan bespreekbaar.

Zie link naar website: https://mcdent.nl/ (zie ook sfeerfoto’s in bijlages)

Uren, werktijden- en dagen zijn in overleg.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar administratie@atlasdentalcare.eu . In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Dinsdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Woensdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Donderdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Vrijdag 08:15 – 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 12:30