Tandarts Haagse Beemden

Hartelijk welkom bij Tandarts Breda Haagse Beemden.

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Haagse Beemden in Breda, die snel beschikbaar is voor uw periodieke controle of andere tandheelkundige zorg? U hoeft niet verder te zoeken! Onze praktijk, gevestigd op Essendonk 7-A in Breda, staat bekend om uitstekende service en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Haagse Beemden. Met slechts 3 minuten rijden bent u al bij ons. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen voor een afspraak!

Tandarts-Haagse-Beemden

Welkom bij onze praktijk. We zijn verheugd dat u overweegt om u aan te melden als nieuwe patiënt. Het registratieproces is eenvoudig. Bezoek simpelweg onze website en vul het inschrijfformulier in. Na voltooiing van uw registratie zal ons team spoedig contact met u opnemen om uw inschrijving te bevestigen en een afspraak met onze tandarts in de buurt van Bezuidenhout te plannen. Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten.

Tandarts-Haagse-Beemden-1

Welke behandelingen biedt de Tandarts Haagse Beemden aan?

We richten ons op het levenslange begeleiden van onze patiënten om hun mond gezond te houden, met een sterke nadruk op preventie. We maken gebruik van preventie-assistenten en mondhygiënisten en streven ernaar geen gaatjes meer te zien in onze praktijk. Als behandeling nodig is, voeren we deze zelf uit, zowel preventief als restauratief of afbouwend, om de continuïteit voor onze patiënten te waarborgen. Indien nodig hebben we een netwerk voor specialistische zorg. Daarnaast behandelen we ook angstpatiënten met Myobrace. 

Spoedtandarts Haagse Beemden

Voor directe hulp bij acute pijn of onverwachte noodgevallen binnen onze praktijkuren, neemt u contact op via: 076 – 820 0211.

Buiten onze reguliere openingstijden, inclusief het weekend (zaterdag en zondag), staan wij in verbinding met Dental365 Spoed Tandartsen Breda voor spoedgevallen. Voor alle dringende klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u contact opnemen met Dental365 Breda op telefoonnummer: 085 – 018 9465.

Dental365 Spoed Tandarts Breda

Spoedtandarts Breda bij Dental365 bevindt zich op Stadionstraat 11, 4815 NC Breda, in hetzelfde gebouw als Clinias-Omnident. Bel voor directe hulp: 085 – 018 9465.

Dental365 heeft vestigingen verspreid over Nederland, waaronder Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Amsterdam, Ede en Deventer. Als een andere locatie beter uitkomt, geef dit aan bij het bellen. Voor meer informatie, bezoek Dental365.nl.

Voordat u belt naar Dental365 Breda, zorg ervoor dat u het volgende bij de hand heeft: BSN-nummer, verzekeringspas en geldig identiteitsbewijs. Betaling geschiedt alleen via pin of creditcard.

Kosten en vergoedingen:

Spoedbehandelingen hebben dezelfde kosten als reguliere tandheelkundige behandelingen, vastgesteld door de NZa. Extra toeslagen kunnen gelden voor avond-, nacht-, weekenddiensten en feestdagen. Bij een aanvullende tandartsverzekering kunt u de nota achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Kinderen tot 18 jaar kunnen mogelijk vergoeding krijgen vanuit de basisverzekering. Raadpleeg uw verzekeraar voor details.

Tot slot:

Dental365 biedt alleen eerste hulp en verwijst vervolgbehandelingen door naar uw eigen tandarts. Na het maken van een afspraak ontvangt u een bevestiging per SMS en e-mail met een link naar het anamneseformulier, dat vooraf ingevuld moet worden. Wees op tijd voor uw afspraak, omdat spoedafspraken kunnen leiden tot wachttijden.

Waarom Tandarts Haagse Beemden?

Bij MCDent Tandartspraktijk werkt een toegewijd team van experts in een intieme setting. Wij geloven in het belang van individuele aandacht voor elke patiënt. Dit betekent dat we de behoeften en langetermijngezondheid van uw mond centraal stellen, variërend van zorg voor angstige patiënten en kinderen tot uitgebreide behandelplannen en kleine chirurgische ingrepen, wortelkanaalbehandelingen, (implantologisch) kroon- en brugwerk, protheses, gecompliceerde extracties, parodontologische behandelingen en ondersteuning bij dagelijkse mondverzorging.

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van uw perspectief en het betrekken van u bij het behandelingsproces. Met een perfect gecoördineerd team bieden we hoogwaardige tandheelkundige zorg op maat vanuit een diepgaande samenwerking tussen al onze specialisten.

Tandarts-Haagse-Beemden-3

KNMT Praktijkvisitatie: werken aan goede mondzorg

In deze tandartspraktijk wordt de focus gelegd op hoogwaardige mondzorg. Om de kwaliteit van de geleverde zorg te beoordelen, heeft de praktijk een visitatie ondergaan via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT), de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen.

Gedurende de visitatie wordt de praktijk beoordeeld door speciaal opgeleide tandartsen. Zij evalueren:

  • de organisatie van de praktijk;
  • de naleving van wet- en regelgeving;
  • de zorgverlening aan patiënten volgens kwaliteitsnormen.

Na afloop van de visitatie ontvangt de praktijk een rapport met een evaluatie en suggesties ter verbetering. Dit rapport stelt de praktijk in staat om de kwaliteit van de geboden zorg verder te optimaliseren. Wanneer u een praktijk bezoekt met het visitatielogo van de KNMT, kunt u erop vertrouwen dat kwaliteit voorop staat!

Als erkenning voor de deelname aan de visitatie ontvangt de praktijk tevens een certificaat. Dit certificaat vermeldt de datum van de visitatie en de deelnemende tandartsen.

KNMT Gevisiteerd
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Dinsdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Woensdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Donderdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Vrijdag 08:15 – 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 12:30