Tanden bleken Breda

Tanden bleken in Breda bij MC Dent

Wist u dat na de ogen er het meeste wordt gekeken naar iemands glimlach? Uw gebit is uw visitekaartje. Een stralend wit gebit, dat wil natuurlijk iedereen. Een mooie lach met een stralend gebit geeft u meer zelfvertrouwen in het algemeen maar ook tijdens speciale gelegenheden zoals een date en sollicitaties. Wij zijn ons ervan bewust dat mensen zoals u over een zo mooi mogelijk gebit willen beschikken en daarom helpen wij u dan ook graag met uw wensen.

Professioneel tanden bleken Breda

Ons eigen team bezit alle benodigde knowhow en kwaliteit in huis om uw tanden te bleken. Wij zijn hiervoor gecertificeerd en weten precies hoe een dergelijke behandeling uitgevoerd dient te worden.

Kunnen uw tanden wel een opknapbeurt gebruiken en/of wilt u gewoon weer met een stralend gebit over straat lopen? Neem dan contact met ons op door even te bellen of vul het contactformulier op onze website in.

Veilig en pijnloos tanden bleken

Uw tanden laten bleken brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder volgt een kort overzicht van deze voordelen:

Veelgestelde vragen over tanden bleken in Breda bij MC Dent

Wil je graag weten of je in aanmerking komt voor tandenbleking? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze bleekmethode is echter niet geschikt voor minderjarigen, zwangere en borstvoedende vrouwen. Dit komt doordat de gebruikte bleekmiddelen schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de foetus of het kind. Ook als je radiotherapie ondergaat, is het afraden om te bleken. De behandeling kan namelijk chemische reacties veroorzaken en de algehele gezondheid van je tanden negatief beïnvloeden. Dus kortom: bij deze groepen mensen raden wij tandenbleking af.

Helaas, vullingen en kronen kunnen niet gebleekt worden. Dit komt omdat het bleekmiddel alleen op natuurlijke tanden werkt en niet op kunstmatig tandheelkundig werk. Als je een vulling of kroon hebt, dan is de kleur daarvan al bepaald door de tandarts toen deze geplaatst werd. De originele kleur verandert dus niet met een bleekbehandeling. Als je echt het uiterlijk van je tanden wilt aanpakken, overweeg dan om nieuwe kronen of facings te laten plaatsen in de gewenste kleur. Maar laten we eerlijk zijn, een gezonde glimlach is toch belangrijker dan alleen maar witte tanden, nietwaar?

Voordat je een afspraak maakt voor een tandenbleekbehandeling, is het belangrijk om te weten dat je de eerste paar uur na de behandeling niet mag eten. Daarom is het verstandig om voorafgaand aan de afspraak een maaltijd te nuttigen, zodat je geen honger hebt tijdens het wachten. Daarnaast raden wij aan om enkele dagen voor de behandeling geen producten te gebruiken die tijdelijke gevoeligheid kunnen veroorzaken, zoals producten met een hoog zuurgehalte. Ook is het belangrijk om je gebit goed te poetsen en te flossen voordat je de behandeling ondergaat, zodat de tandenbleekgel optimaal kan werken. Onze experts zorgen ervoor dat je professioneel en veilig behandeld wordt, voor het beste resultaat.

Na het tanden bleken is het belangrijk om op je consumptiegedrag te letten. In de eerste paar uur na de behandeling is het raadzaam om niet te eten of te drinken, behalve water zonder prik of melk. Ook roken kun je beter vermijden. Na deze periode kun je weer eten en drinken, maar let op: vermijd kleurstofhoudende producten, zoals rode wijn, cola, koffie en thee. Deze kunnen namelijk de witte kleur van je tanden verminderen. Wil je toch graag een kopje koffie drinken? Gebruik dan bijvoorbeeld een rietje om contact met je tanden te beperken. Zo blijven je tanden langer stralend wit!

Gefeliciteerd met uw mooie, stralende glimlach na het bleken van uw tanden! Om deze te behouden, is het belangrijk om uw consumptiegedrag aan te passen. Beperk het gebruik van tabak en vermijd voedingsmiddelen die uw tanden kunnen verkleuren, zoals koffie, thee, rode wijn en citrusvruchten. Probeer ook regelmatig uw tanden te poetsen en te flossen om vuil en plaque te verwijderen. Daarnaast kunt u overwegen om uw tanden periodiek te laten polijsten door een tandarts of mondhygiënist. Met deze tips zult u genieten van stralend witte tanden en een gezonde glimlach!

Jazeker, het bleken van tanden kan herhaald worden! Het is zelfs een veilige en niet-schadelijke behandeling die de tanden niet aantast. Om het optimale resultaat te behouden, is het echter aan te raden om de behandeling regelmatig te herhalen. De frequentie van herhaling hangt af van het consumptiegedrag en het onderhoud van de tanden. Dus wil je een frisse, stralende glimlach behouden? Plan dan regelmatig een bleekbehandeling in! Onze tandheelkundige professionals staan altijd voor je klaar om je te adviseren over de ideale frequentie voor jouw persoonlijke situatie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Dinsdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Woensdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Donderdag 08:15 – 12:30 &
13:30 – 17:15
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00

Vrijdag 08:15 – 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 12:30
Behandeling – Tanden bleken

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.